Dansk produceret

ecliptica

Med Ecliptica får du de slankeste profiler og det bedst isolerende vindue på markedet.

Danske vinduer skal produceres i Danmark…

Vi har – i modsætning – til mange andre danske producenter valgt IKKE at flytte produktionen til Østlandene. Måske gør det at vores priser er lidt højere, men vi satser på dansk kvalitet og design og på at bevare og skabe danske arbejdspladser…

Der er ingen tvivl om at en række lande både indenfor og udenfor Europa har væsentligt lavere udgifter til lønomkostninger. Men at flytte dansk produktion ud for derefter at importere en større del tilbage giver ikke mening markedsmæssigt. Økonomisk kan det være en fordel, men nærheden til markedet er afgørende for os og vi ønsker at bidrage med at beholde de danske arbejdspladser.

Miljøet har også været en afgørende faktor for at beholde produktionen i Danmark, da vi tror på vigtigheden i at mindske CO2 udslippet da man undgår tunge transporter op gennem Europa og dermed sparer omkostninger. Vi fokuserer på, at produktionen af et vindue skal påvirke miljøet mindst muligt. For os giver det god mening at sikre den direkte vej ud til forbrugeren via minimal transporttid.