Kunderne udtaler


Jeg vil gerne benytte lejligheden til at rose Jer for det flotte finish, som vinduerne har udvendigt. Det er uden tvivl de flotteste vinduer, som jeg er blevet præsenteret for i vores byggeforløb – og vi har set på rigtig mange vinduer, skal jeg hilse og sige…. Der er ingen tvivl om, at I vil få rigtig mange positive referancer i fremtiden på dette vindue, heriblandt os. ☺….

Ulrik Stougaard, Hedensted


Jeg synes faktisk at ege-vinduet ser rigtigt godt ud - der har i nok fat i noget der kan distancere sig fra de andre på markedet.

/Mike Vinge Madsen


Hej Krone Vinduer 
Det er bare så elegant !!!
Jeg har en kunde, der skal bygge i 2013 som jeg har overtalt til at benytte Ecliptica, tror EG lige er noget for ham ☺

Mvh Carl Thrane


Det ser super eksklusivt ud (til det rigtige projekt.)
Med venlig hilsen / Best regards

Bo Boi


Det må jeg sige. Det ser lækkert ud. Meget eksklusivt.
Jeg tænkte på om du ikke havde sådan et lille vindue som jeg kunne låne med hjem til fruen der hjemme…

Mvh Klaus Melvej


Tak for besøget for et øjeblik siden – det er voldsomt interessant at ha’ besøg af vinduesproducenter i øjeblikket – især producenter som Jer, der har et godt og seriøst udviklingsarbejde bag Jer på nye produkter – og som ikke er alt for bundet af tidligere tiders typer og detaljer. Jeg synes Jeres nye type er ekstra interessant i mange af vores projetktyper – både igangværende og fremadrettet og ikke mindst på vores større Boligforeningsprojekter – men faktisk også når vi ser bagud på vores arbejde med energi-renovering i eksempelvis Energi-Parcel-projektet. Lad os holde kontakten i fremadrettet.

Mvh Kristian Nordheim


Hej Krone Vinduer 
To af de store ruder har taget skade under montering eller transport.
Hvornår kan det udbedres ??

PS, bortset fra ovenstående er vinduerne vildt fantastiske ☺..!!

Mvh Kaare Lauridsen

Arkitekt

Vores drømmehus

Vi skulle i gang med at bygge vores eget drømmehus, som vi havde fået en arkitekt til at tegne. Ang materialevalg – herunder vinduer og døre – havde vi en snak med vores arkitekt. Han anbefalede os at se nærmere på vinduer og døre fra firmaet Ecliptica, da stilen i huset passede til disse vinduer.

For mig er vinduer ikke bare vinduer - jeg kigger også rigtig meget på selve designet af vinduet. Her må jeg indrømme at Ecliptica rammer helt i plet med deres ekstremt slanke profiler og vi var solgt med det samme. Vi tog kontakt til firmaet og deres sælger var forbi til en produktpræsentation, hvor vi gik tingene igennem og da han forlod os, var jeg ikke mere i tvivl om hvem der skulle være vores vinduesleverandør. Sælgerne foreslog os at farven skulle være sort på begge sider – noget som vi bestemt ikke har fortrudt – og det fremhæver bare de flotte vinduer endnu mere. Vi havde desuden et krav til vinduerne at de skulle være indbrudssikre. Dette krav opfylder Ecliptica til fulde via deres konstruktion, da glasset er limet til rammen. Da sælgeren kunne mærke at dette var et meget vigtigt punkt for os, så foreslog han desuden at udføre den yderste rude som sikkerhedsglas. En lidt dyrere løsning, men han var til at handle med….

Kasper Witt, Herning


 
Ecliptica

Man siger at sort slanker…

Ecliptica har med sit nye koncept sat helt nye standarder indenfor vinduesbranchen. Men en synlig ramme på kun 45 mm, hvor der er samme udseende på både faste karme, oplukkelige rammer og terrassedøre har vi udviklet et vindue, hvor vi har tænkt alle fordelene ind i vinduet på én gang. Unik design, bedste energiperformace, højere og bredere elementer end hidtil indenfor branchen, indbrudshæmmende - alle disse fordele er nu koblet på fremtidens vindue: Ecliptica.

I forgrunden er ser det slanke Ecliptica og i baggrunden det mere
traditionelle vindue med både en karm om en ramme.